dilluns, 27 de maig del 2019

V edició de 'Les Corts Escenari Literari'

El Futbol és el protagonista de la V edició de "Les Corts Escenari Literari"

Del 30 de maig al 2 de juny, les Corts rebrà una golejada de lletres, música i futbol. Un any més, i ja per cinquè consecutiu, Les Corts Escenari literari es consolida al districte amb gairebé una desena d’activitats que giren al voltant de la narrativa i la literatura en el món de l’esport i el futbol. 

➤Un festival organitzat pel Districte de les Corts i amb el periodista Albert Lladó com a Comissari.

Aquest 2019, a més, les activitats giren entorn al concepte de la literatura i el futbol, en un districte fortament vinculat a aquest esport, amb l’antic camp de les Corts i l’actual Camp Nou com a un dels gran atractius turístics, esportius i socials.

👉Data inici: Dijous, 30 maig 2019
👉Data fi: Diumenge, 2 juny 2019

El districte és l’emplaçament, des del 1957, del Camp Nou, l’estadi del FC Barcelona, que, amb una capacitat de 99.354 espectadors, és l’equipament d’aquestes característiques amb més capacitat d’Europa. Amb 48 metres d’alçada, ocupa una superfície total de 55.000 metres quadrats, i ha esdevingut des de fa dècades un autèntic punt neuràlgic situat al districte de les Corts. 

Aquesta és la programació 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

V edició de 'Les Corts Escenari Literari'

El Futbol és el protagonista de la V edició de "Les Corts Escenari Literari" Del 30 de maig al 2 de juny , les Corts rebrà una...