dijous, 7 de febrer del 2019

Decideix el teu futur i IN-FORMAT'!


Estàs pensant què faràs en un futur? 

Què estudiaràs? 

Quins són els passos a seguir?



Si voleu resoldre aquests dubtes, teniu l'oportunitat de poder-ho fer a través de la campanya In-forma't, del 29 de gener al 2 d'abril a Barcelona.

In-forma't 2019
Des de Joventut t’ajuden a prendre les decisions sobre el teu futur educatiu, formatiu i acadèmic posant al teu abast recursos i recomanacions per tenir millors eines per decidir el futur. Pots accedir-hi mitjançant aquest web o informar-te de manera presencial a les Oficines Joves o Punts d’Informació Juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ).

En aquest mateix sentit, la campanya In-forma’t posa al teu abast una variada oferta d’activitats gratuïtes per conèixer millor les teves opcions acadèmiques, les diferents vies d’accés, els plans d’estudis i les sortides professionals. L’In-forma’t és una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, a través del Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i els Punts infoJOVE (PIJ) de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

V edició de 'Les Corts Escenari Literari'

El Futbol és el protagonista de la V edició de "Les Corts Escenari Literari" Del 30 de maig al 2 de juny , les Corts rebrà una...